Мерен алат

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
HOEGERT универзален мерач за профили HT4М218 HOEGERT универзален мерач за профили HT4М218
Опис на производот Универзалниот мерач на профил се користи за репродукција на специфични модели ил..
860 ден.
без ДДВ: 729 ден.
HOEGERT универзален мултиметар FULL-SMART pen type HT1E615 HOEGERT универзален мултиметар FULL-SMART pen type HT1E615
Опис на производот Дигиталниот мултиметар се користи за дијагностика и откривање на неисправни дело..
1.140 ден.
без ДДВ: 966 ден.
HOEGERT универзален дигитален мултиметар FULL-SMART HT1E605 HOEGERT универзален дигитален мултиметар FULL-SMART HT1E605
Опис на производот Дигиталниот мултиметар се користи за дијагностика и откривање на неисправни дело..
1.440 ден.
без ДДВ: 1.220 ден.
HOEGERT детектор за кабли и профили со влагомер HT4M341 HOEGERT детектор за кабли и профили со влагомер HT4M341
Опис на производот Професионален детектор за примена во градежништво и при реновирање. Се применува..
4.390 ден.
без ДДВ: 3.720 ден.
-39%
HOEGERT шублер HT4M270 HOEGERT шублер HT4M270
Опис на производ За внатрешно, надворешно и мерење на длабочина Карактеристики • челична констр..
790 ден.1.300 ден.
без ДДВ: 669 ден.
HOEGERT ласерско метро, 40м HT4M322
Опис на производ Професионален ласерски мерач на растојание за мерење растојанија, волумени и средн..
3.220 ден.
без ДДВ: 2.729 ден.
HOEGERT ласерско метро, 80м HT4M324
Product description Professional laser distance meter for measuring distances, volumes and interm..
4.360 ден.
без ДДВ: 3.695 ден.
HOEGERT безконтактен испитувач на напон HT1E630
Опис на производот Професионален индуктивен тестер на напон koj овозможува бесконтактна проверка да..
750 ден.
без ДДВ: 636 ден.
HOEGERT дигитален мултиметар HT1E602
Опис на производот Дигиталниот мултиметар се користи за дијагностицирање и откривање на неисправни ..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
HOEGERT дигитален мултиметар HT1E600 HOEGERT дигитален мултиметар HT1E600
Опис на производот Дигитален мултиметар се користи за дијагностицирање и откривање на неисправни ел..
2.250 ден.
без ДДВ: 1.907 ден.
HOEGERT дигитален мултиметар HT1E603 HOEGERT дигитален мултиметар HT1E603
Product description High quality digital meter is used to diagnose and detect faulty components o..
2.320 ден.
без ДДВ: 1.966 ден.
-15%
HOEGERT универзална мерна клешта HT1E621
Опис на производот Мерачот е опремен со стеги за мерење на наизменична струја во еден проводник со ..
1.990 ден.2.340 ден.
без ДДВ: 1.686 ден.
HOEGERT детектор за кабли HT1E640 HOEGERT детектор за кабли HT1E640
Опис на производот Професионален детектор за RJ45 интернет и RJ11 телефонски кабли. Се користи за п..
3.990 ден.
без ДДВ: 3.381 ден.
HOEGERT дрвено метро ( 1m x 16mm ) HT4M261-D
Product Description Pocket wooden folding rule. Designed for measurements up to 1 m. Made in a..
210 ден.
без ДДВ: 178 ден.
HOEGERT алуминиумски агломер (250X190mm) HT4M202
Description Designed for carpentry and masonry work. Used to set out a right-angle.   Char..
480 ден.
без ДДВ: 407 ден.
HOEGERT алуминиумски агломер ( 350x190mm) HT4M203
Description Designed for carpentry and masonry work. Used to set out a right-angle.   Char..
580 ден.
без ДДВ: 492 ден.
КАЛИН ГРОУП ДОО © 2022. UKION SHOPS