Најново
-30%
HOEGERT сет ударни HEX приклучоци 1/2"  HT6R004 HOEGERT сет ударни HEX приклучоци 1/2"  HT6R004
2.290 ден.3.290 ден.
2.290 ден.3.290 ден.
-22%
HOEGERT продолжен кабел (3x2.5) 30м HT1E735
6.990 ден.8.990 ден.
6.990 ден.8.990 ден.
Акција
-21%
HOEGERT момент клуч (50-350 Nm) HT1W708 HOEGERT момент клуч (50-350 Nm) HT1W708
5.890 ден.7.490 ден.
5.890 ден.7.490 ден.
-25%

Распродадено

HOEGERT сет алати HT1R440 ( 144 парчиња ) HOEGERT сет алати HT1R440 ( 144 парчиња )
5.990 ден.7.990 ден.
5.990 ден.7.990 ден.
-30%
HOEGERT работни сандали HT5K520
1.390 ден.1.990 ден.
1.390 ден.1.990 ден.
-18%
HOEGERT прилагодлива кримп клешта HT1P190
1.399 ден.1.710 ден.
1.399 ден.1.710 ден.
-30%
HOEGERT пневматски одвртувач HT4R621
5.990 ден.8.520 ден.
5.990 ден.8.520 ден.
-20%
HOEGERT потпирач 6Т (2 парчиња) HT8G056
3.990 ден.4.990 ден.
3.990 ден.4.990 ден.
-19%
HOEGERT сет HT1R460 ( 33 парчиња ) HOEGERT сет HT1R460 ( 33 парчиња )
1.290 ден.1.590 ден.
1.290 ден.1.590 ден.
-28%
HOEGERT сет алати ( 29 парчиња ) HT1R480 HOEGERT сет алати ( 29 парчиња ) HT1R480
3.290 ден.4.600 ден.
3.290 ден.4.600 ден.
-31%

Распродадено

HOEGERT дигитален мултиметар HT1E603 HOEGERT дигитален мултиметар HT1E603
1.590 ден.2.320 ден.
1.590 ден.2.320 ден.
-15%
HOEGERT сет HT1R426 HOEGERT сет HT1R426
6.190 ден.7.290 ден.
6.190 ден.7.290 ден.
-20%
HOEGERT дигитален шублер HT4M274
2.290 ден.2.860 ден.
2.290 ден.2.860 ден.
-13%
HOEGERT сет алати HT1R486 ( 63 парчиња ) HOEGERT сет алати HT1R486 ( 63 парчиња )
2.790 ден.3.190 ден.
2.790 ден.3.190 ден.
-20%
HOEGERT момент клуч (42-210 Nm) HT1W707 HOEGERT момент клуч (42-210 Nm) HT1W707
3.690 ден.4.620 ден.
3.690 ден.4.620 ден.
-23%
HOEGERT момент клуч (5-25 Nm) HT1W701 HOEGERT момент клуч (5-25 Nm) HT1W701
2.990 ден.3.890 ден.
2.990 ден.3.890 ден.
-20%
HOEGERT работни чевли HT5K503
1.990 ден.2.490 ден.
1.990 ден.2.490 ден.
-25%
HOEGERT пневматски пиштол HT4R622
5.190 ден.6.910 ден.
5.190 ден.6.910 ден.
-17%

Распродадено

HOEGERT работилничка светилка со база USB HT1E408 HOEGERT работилничка светилка со база USB HT1E408
1.890 ден.2.290 ден.
1.890 ден.2.290 ден.
-20%
HOEGERT момент клуч (20-110 Nm) HT1W706 HOEGERT момент клуч (20-110 Nm) HT1W706
3.260 ден.4.080 ден.
3.260 ден.4.080 ден.
-20%

Распродадено

HOEGERT пегла за лепење на пластични цевки HT1P680 HOEGERT пегла за лепење на пластични цевки HT1P680
4.790 ден.5.990 ден.
4.790 ден.5.990 ден.
-22%
HOEGERT продолжен кабел (3x2.5) 30м HT1E735
6.990 ден.8.990 ден.
6.990 ден.8.990 ден.
-13%
HOEGERT сет алати HT1R425 HOEGERT сет алати HT1R425
6.290 ден.7.190 ден.
6.290 ден.7.190 ден.
-23%
HOEGERT пневматска мазалица 12L HT4R795
9.990 ден.12.990 ден.
9.990 ден.12.990 ден.
-23%
HOEGERT пневматска дупчалка HT4R635
1.990 ден.2.570 ден.
1.990 ден.2.570 ден.
-20%
HOEGERT сет алати HT1R432 ( 112 парчиња ) HOEGERT сет алати HT1R432 ( 112 парчиња )
5.890 ден.7.370 ден.
5.890 ден.7.370 ден.
-33%
HOEGERT водоотпорна јакна TANGER HT5K248 HOEGERT водоотпорна јакна TANGER HT5K248
1.990 ден.2.990 ден.
1.990 ден.2.990 ден.
-18%
HOEGERT продолжен кабел 30м HT1E721 HOEGERT продолжен кабел 30м HT1E721
3.990 ден.4.890 ден.
3.990 ден.4.890 ден.
-31%
HOEGERT ласерско метро, 80м HT4M324
2.990 ден.4.360 ден.
2.990 ден.4.360 ден.
-20%
HOEGERT кримп клешта за MC4 споеви HT1P199
3.290 ден.4.120 ден.
3.290 ден.4.120 ден.
-28%
HOEGERT сет HT1R462 ( 38 парчиња ) HOEGERT сет HT1R462 ( 38 парчиња )
1.990 ден.2.760 ден.
1.990 ден.2.760 ден.
-15%
HOEGERT сет алати HT1R439 ( 131 парче )
9.590 ден.11.240 ден.
9.590 ден.11.240 ден.
-20%
HOEGERT подвижно менгеме 150мм HT3B618
6.390 ден.7.990 ден.
6.390 ден.7.990 ден.
-26%
HOEGERT сет HT1R478 ( 18 парчиња ) HOEGERT сет HT1R478 ( 18 парчиња )
4.220 ден.5.690 ден.
4.220 ден.5.690 ден.
-23%
HOEGERT пневматски одвртувач 1/2", 1500Nm HT4R623
7.390 ден.9.640 ден.
7.390 ден.9.640 ден.
-18%
HOEGERT сет HT1R416 ( 46 парчиња ) HOEGERT сет HT1R416 ( 46 парчиња )
1.990 ден.2.420 ден.
1.990 ден.2.420 ден.
-20%
HOEGERT пневматска мазалица HT4R790 HOEGERT пневматска мазалица HT4R790
1.680 ден.2.110 ден.
1.680 ден.2.110 ден.
-30%
HOEGERT работни сандали HT5K522 HOEGERT работни сандали HT5K522
1.240 ден.1.770 ден.
1.240 ден.1.770 ден.
-26%
HOEGERT полнач за акумулатори 6V / 12V ( 7A ) HT8G611 HOEGERT полнач за акумулатори 6V / 12V ( 7A ) HT8G611
2.590 ден.3.490 ден.
2.590 ден.3.490 ден.
-17%
HOEGERT сет алати 3/8" HT1R465 ( 36 парчиња ) HOEGERT сет алати 3/8" HT1R465 ( 36 парчиња )
5.290 ден.6.400 ден.
5.290 ден.6.400 ден.
 • Carousel
 • Carousel
 • Carousel
 • Carousel
 • Carousel
 • Carousel
 • Carousel
 • Carousel
 • Carousel
HOEGERT крцкалка (3/8") HT1R328
960 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Опис на производот Крцкалката во комбинација со приклучоци овозможува склопување на навојни врски. ..
960 ден.
HOEGERT крцкалка (1/2") HT1R322
1.140 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Опис на производот Крцкалката во комбинација со приклучоци овозможува склопување на навојни врски. ..
1.140 ден.
HOEGERT крцкалка со двојна функција (1/4") HT1R391
690 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Product description A ratchet in combination with a socket or screwdriver bit enables the installat..
690 ден.
HOEGERT ласерско метро, 40м HT4M322
3.220 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Опис на производ Професионален ласерски мерач на растојание за мерење растојанија, волумени и средн..
3.220 ден.
HOEGERT лежалка за работилница 100см  HT8G100
3.990 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Опис на производот Лежалката за работилницата има ергономска, контурирана форма и потпирач за глава..
3.990 ден.
-20%
HOEGERT момент клуч (20-110 Nm) HT1W706
3.260 ден.4.080 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Characteristic made of chrome vanadium alloy steel; 1/2" square; 24 teeth ratchet mechanis..
3.260 ден.4.080 ден.
-20%
HOEGERT момент клуч (42-210 Nm) HT1W707
3.690 ден.4.620 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Карактеристики • изработен од челик од легура на хром ванадиум; • 1/2" приклучок; • механизам со ..
3.690 ден.4.620 ден.
-23%
HOEGERT момент клуч (5-25 Nm) HT1W701
2.990 ден.3.890 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Characteristic made of chrome vanadium alloy steel; 1/4 " 24 teeth ratchet mechanism; se..
2.990 ден.3.890 ден.
-21%
HOEGERT момент клуч (50-350 Nm) HT1W708
5.890 ден.7.490 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Characteristic made of chrome vanadium alloy steel; 1/2" square; 24 teeth ratchet mechanis..
5.890 ден.7.490 ден.
HOEGERT пневматска крцкалка, 1/2", 61Nm HT4R630
2.590 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Карактеристики • наменетa за тешки работи во вулканизациски и автомобилски работилници; • обезбеду..
2.590 ден.
-23%
HOEGERT пневматски одвртувач 1/2", 1500Nm HT4R623
7.390 ден.9.640 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Опис на производот Алатката е широко користена во гаражи, сервиси за гуми и механички работилници. ..
7.390 ден.9.640 ден.
-24%
HOEGERT пневматски одвртувач 3/4", 1800Nm, Twin hammer HT4R625
10.990 ден.14.460 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Опис на производот Голем пневматски одвртувач со дополнителна рачка. Се примена во индустријата, ма..
10.990 ден.14.460 ден.
-30%
HOEGERT пневматски одвртувач HT4R621
5.990 ден.8.520 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Characteristic 1/2 "JUMBO drive; max working moment 610 Nm; max moment 1000Nm; left / ri..
5.990 ден.8.520 ден.
-18%
HOEGERT прилагодлива кримп клешта HT1P190
1.399 ден.1.710 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Опис на производот Клешти кои се прилагодуваат на големината на ракавот на кабелот. Се користи во т..
1.399 ден.1.710 ден.
-15%
HOEGERT сет HT1R426
6.190 ден.7.290 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Карактеристики • Приклучоци, битови и додатоци изработени од висококвалитетен челик од легура на хр..
6.190 ден.7.290 ден.
-13%
HOEGERT сет алати HT1R425
6.290 ден.7.190 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Карактеристики • приклучоци, битови и додатоци изработени од висококвалитетен челик од легура на хр..
6.290 ден.7.190 ден.
-20%
HOEGERT сет алати HT1R432 ( 112 парчиња )
5.890 ден.7.370 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Карактеристики • Сет приклучоци, битови и додатоци изработени од висококвалитетен легиран челик CrV..
5.890 ден.7.370 ден.
-25%
HOEGERT сет алати HT1R440 ( 144 парчиња )
5.990 ден.7.990 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Опис на производот Комплет приклучоци, битови и додатоци од 1/4 "и 1/2". Карактеристики • прикл..
5.990 ден.7.990 ден.
HOEGERT сет кутии за алат на тркалца HT7G080
11.920 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Опис на производ 3-делен, модуларен, мобилен сервисен кабинет. Три независни модули со кутија, фиок..
11.920 ден.
HOEGERT сет окасти отворени клучеви HT1W730
830 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Опис на производ Комплет од четири отворени прстенести клучеви. Клучеви дизајнирани за одвртување н..
830 ден.
HOEGERT сет окасти торкс клучеви HT1W590
1.360 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Product description TORX ring spanner set Characteristic made of CrV alloy steel; two-..
1.360 ден.
HOEGERT телескопска крцкалка (1/2") HT1R342
1.720 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Product description Ratchet in combination with sockets enables the assembly of threaded connection..
1.720 ден.
HOEGERT количка за алат HT7G046 - празна
24.990 ден.
Врз основа на 0 оценки.
Опис на производот Практична количка за алати со 6 фиоки за чување алати и додатоци. Карактерист..
24.990 ден.

Premium TOOLS

За нас

Работно време:

Понеделник - Петок: 09:00 - 18:00 ч.
Сабота: 10:00 - 15:00 ч.
Недела: Затворено

Premium TOOLS
Бул. 3-та Македонска Бригада 41
1000 Скопје

Локација: https://goo.gl/maps/QHjSYUaXi8GKhcTm8

Контакт

 • +389 (2) 2401 015
 • +389 70 253 303
 • info@kalin.com.mk

Facebook

КАЛИН ГРОУП ДОО © 2023. UKION SHOPS