Сетови алат

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:

Распродадено

Распродадено

HOEGERT сет алати ( 216 pcs.) HT1R458 HOEGERT сет алати ( 216 pcs.) HT1R458
..
9.520 ден.
без ДДВ: 8.068 ден.

Распродадено

Распродадено

HOEGERT сет алати ( 108 pcs.) HT1R454 HOEGERT сет алати ( 108 pcs.) HT1R454
Product features: set of sockets, screwdriver bits and accessories 1/4 "and 1/2" tools made ..
5.570 ден.
без ДДВ: 4.720 ден.

Распродадено

Распродадено

HOEGERT сет алати ( 94 pcs ) HT1R450 HOEGERT сет алати ( 94 pcs ) HT1R450
Product features: set of sockets, screwdriver bits and accessories 1/4 "and 1/2" tools made ..
5.250 ден.
без ДДВ: 4.449 ден.
HOEGERT сет алати HT1R485 ( 53 pcs.) HOEGERT сет алати HT1R485 ( 53 pcs.)
Product description Set of 1/4” sockets, screwdriver bits, and accessories. Characteristics ..
2.530 ден.
без ДДВ: 2.144 ден.
HOEGERT сет алати HT1R486 ( 63 парчиња ) HOEGERT сет алати HT1R486 ( 63 парчиња )
Опис на производот Комплет од 1/4” приклучоци и додатоци, 63 парчиња. Карактеристики • приклучо..
3.190 ден.
без ДДВ: 2.703 ден.
HOEGERT сет алати ( 29 парчиња ) HT1R480 HOEGERT сет алати ( 29 парчиња ) HT1R480
Опис на производот Сет од 1/2” приклучоци и додатоци. Карактеристики • приклучоци и додатоци из..
4.600 ден.
без ДДВ: 3.898 ден.
HOEGERT сет алати HT1R439 ( 131 парче )
Опис на производот Практичен сет на алати, 131 парче. Карактеристики • приклучоци, битови и д..
11.240 ден.
без ДДВ: 9.525 ден.

Распродадено

Распродадено

HOEGERT сет HT1R424 HOEGERT сет HT1R424
Product description A set of 1/4 "and 1/2" sockets, screwdriver bits and accessories. 89 items..
5.450 ден.
без ДДВ: 4.619 ден.
-28%
HOEGERT сет алати HT1R444 ( 222 парчиња ) HOEGERT сет алати HT1R444 ( 222 парчиња )
Опис на производот Комплет приклучоци, битови и други додатоци од 1/4 ", 3/8", 1/2 ". Карак..
9.990 ден.13.840 ден.
без ДДВ: 8.466 ден.
-38%
HOEGERT сет алати HT1R440 ( 144 парчиња ) HOEGERT сет алати HT1R440 ( 144 парчиња )
Опис на производот Комплет приклучоци, битови и додатоци од 1/4 "и 1/2". Карактеристики • прикл..
4.990 ден.7.990 ден.
без ДДВ: 4.229 ден.
-20%
HOEGERT сет алати HT1R432 ( 112 парчиња ) HOEGERT сет алати HT1R432 ( 112 парчиња )
Карактеристики • Сет приклучоци, битови и додатоци изработени од висококвалитетен легиран челик CrV..
5.890 ден.7.370 ден.
без ДДВ: 4.992 ден.
-20%
HOEGERT сет HT1R426 HOEGERT сет HT1R426
Карактеристики • Приклучоци, битови и додатоци изработени од висококвалитетен челик од легура на хр..
5.830 ден.7.290 ден.
без ДДВ: 4.941 ден.
-20%
HOEGERT сет алати HT1R425 HOEGERT сет алати HT1R425
Карактеристики • приклучоци, битови и додатоци изработени од висококвалитетен челик од легура на хр..
5.730 ден.7.190 ден.
без ДДВ: 4.856 ден.
-17%
HOEGERT сет HT1R416 ( 46 парчиња ) HOEGERT сет HT1R416 ( 46 парчиња )
Опис на производот Комплет приклучоци, битови и додатоци од 1/4". Карактеристики • приклучоци, ..
1.999 ден.2.420 ден.
без ДДВ: 1.694 ден.
HOEGERT сет битови HT1S404 ( 40 парчиња ) HOEGERT сет битови HT1S404 ( 40 парчиња )
Опис на производот Комплет од 10 мм приклучоци и битови - хекс, торкс и сплајн. Карактеристики ..
1.590 ден.
без ДДВ: 1.347 ден.
HOEGERT сет алати HT1R470 ( 60 парчиња ) HOEGERT сет алати HT1R470 ( 60 парчиња )
Опис на производот Сет алати, битови и додатоци од 1/4 "и 1/2". Сите приклучоци се ковани во spline..
9.620 ден.
без ДДВ: 8.153 ден.
КАЛИН ГРОУП ДОО © 2022. UKION SHOPS