Крцкалки

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
HOEGERT крцкалка со двојна функција (1/4") HT1R391 HOEGERT крцкалка со двојна функција (1/4") HT1R391
Product description A ratchet in combination with a socket or screwdriver bit enables the installat..
690 ден.
без ДДВ: 585 ден.
HOEGERT крцкалка (1/4") HT1R324 HOEGERT крцкалка (1/4") HT1R324
Опис на производот Крцкалката во комбинација со приклучоци овозможува склопување на навојни врски. ..
650 ден.
без ДДВ: 551 ден.
HOEGERT крцкалка (1/2") HT1R322 HOEGERT крцкалка (1/2") HT1R322
Опис на производот Крцкалката во комбинација со приклучоци овозможува склопување на навојни врски. ..
1.140 ден.
без ДДВ: 966 ден.
HOEGERT крцкалка  (3/8") HT1R328 HOEGERT крцкалка  (3/8") HT1R328
Опис на производот Крцкалката во комбинација со приклучоци овозможува склопување на навојни врски. ..
960 ден.
без ДДВ: 814 ден.
HOEGERT телескопска крцкалка  (1/2") HT1R342
Product description Ratchet in combination with sockets enables the assembly of threaded connection..
1.720 ден.
без ДДВ: 1.458 ден.
HOEGERT крцкалка (1/2") HT1R302 HOEGERT крцкалка (1/2") HT1R302
Опис на производот Рачка што прифаќа приклучоци за склопување на навојни врски. Дизајнирана за рабо..
1.560 ден.
без ДДВ: 1.322 ден.
HOEGERT крцкалка со ротирачка рачка (1/2") HT1R372 HOEGERT крцкалка со ротирачка рачка (1/2") HT1R372
Карактеристики • лизгачки прифат од ½” што овозможува работа во две насоки; • ротациона рачка за л..
2.870 ден.
без ДДВ: 2.432 ден.
HOEGERT сет од крцкалка и насадни клучеви (1/4") HT1R334 HOEGERT сет од крцкалка и насадни клучеви (1/4") HT1R334
Опис на производот Крцкалка во комбинација со приклучоци овозможува склопување на навојни врски. ..
1.310 ден.
без ДДВ: 1.110 ден.
HOEGERT сет насадни клучеви (1/2") HT1R332 HOEGERT сет насадни клучеви (1/2") HT1R332
Product description Ratchet in combination with sockets enables the assembly of threaded connection..
2.240 ден.
без ДДВ: 1.898 ден.
HOEGERT сет насадни клучеви во боја ( 1/2")  HT1R382
Product description Ratchet in combination with sockets enables the assembly of threaded connection..
2.420 ден.
без ДДВ: 2.051 ден.
КАЛИН ГРОУП ДОО © 2022. UKION SHOPS