Клешти

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
HOEGERT клешта за цевки ( 250mm ) HT1P372
Product description Adjustable water pump pliers ideal for plumbing and assembly work. Coated handl..
450 ден.
без ДДВ: 381 ден.
HOEGERT клешта за цевки со копче ( 250mm ) HT1P375
Product description Pliers ideal for plumbing and assembly work. Precise and quick adjustment of ja..
1.210 ден.
без ДДВ: 1.025 ден.
HOEGERT клешта за цевки со копче ( 300mm ) HT1P376
Product description Pliers ideal for plumbing and assembly work. Precise and quick adjustment of ja..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
HOEGERT клешта за цевки со копче ( 400mm ) HT1P377
Опис на производот Клешти идеални за водовод и монтажни работи. Прецизно и брзо прилагодување на ви..
1.660 ден.
без ДДВ: 1.407 ден.
HOEGERT самоподесива клешта ( 250mm ) HT1P378
Product description Pliers ideal for plumbing and assembly work. Precise and quick automatic adjust..
1.380 ден.
без ДДВ: 1.169 ден.
HOEGERT самоподесива клешта ( 300mm ) HT1P379
Product description Pliers ideal for plumbing and assembly work. Precise and quick automatic adjust..
1.680 ден.
без ДДВ: 1.424 ден.
HOEGERT универзална клешта  HT1P006 (160mm)
Опис на производот Универзална клешта за сечење и обликување на жица. За средни до високи оптоварув..
400 ден.
без ДДВ: 339 ден.
HOEGERT универзална клешта  HT1P008 (180mm)
Product description  Universal pliers for cutting and shaping wire. For medium to high lo..
450 ден.
без ДДВ: 381 ден.
HOEGERT бочна клешта  HT1P010 (160mm)
Опис на производот Бочна клешта за сечење жица. За средни до високи оптоварувања. Карактеристики..
480 ден.
без ДДВ: 407 ден.
HOEGERT бочна клешта  HT1P012 (180mm)
Product description Side cutters for cutting wire. For medium to high loads. Characteristic..
590 ден.
без ДДВ: 500 ден.
HOEGERT комбинирана клешта, издолжена, полуокругла, рамна  HT1P016 (160mm)
Product description Long nose pliers, straight for cutting and shaping wire. For medium to hig..
430 ден.
без ДДВ: 364 ден.
HOEGERT комбинирана клешта, издолжена, полуокругла, рамна  HT1P020 (200mm)
Product description Long nose pliers, straight for cutting and shaping wire. For medium to hig..
500 ден.
без ДДВ: 424 ден.
HOEGERT комбинирана клешта, издолжена, полуокругла, свиткана  HT1P022 (160mm)
Product description Long nose pliers, curved for cutting and shaping wire. For medium to high ..
450 ден.
без ДДВ: 381 ден.
HOEGERT комбинирана клешта, издолжена, полуокругла, свиткана  HT1P024 (200mm)
Product description Long nose pliers, curved for cutting and shaping wire. For medium to high ..
500 ден.
без ДДВ: 424 ден.
HOEGERT комбинирана клешта, издолжена, плосната  HT1P026 (160mm)
Product description Flat nose pliers. For medium to high loads. Characteristics • made of ..
450 ден.
без ДДВ: 381 ден.
HOEGERT клешта за прстени (зегер), внатрешна, права HT1P141 (180mm)
  Опис на производот Клешти за склопување и расклопување на внатрешни прстени ( зегер ). ..
470 ден.
без ДДВ: 398 ден.
КАЛИН ГРОУП ДОО © 2022. UKION SHOPS