Ножици

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
HOEGERT ножици за градежно железо ( 210mm, ø3.5 mm)  HT3B540
Product description Shears are used for cutting steel wire. Application in construction, indus..
550 ден.
без ДДВ: 466 ден.
HOEGERT ножици за лим ( рамни ) HT3B500
Product description Shears for cutting sheet metal up to 1.5 mm thick, as well as steel, aluminum, ..
860 ден.
без ДДВ: 729 ден.
HOEGERT ножици за лим ( леви ) HT3B501
Product description Shears for cutting sheet metal up to 1.5 mm thick, as well as steel, aluminum, ..
860 ден.
без ДДВ: 729 ден.
HOEGERT ножици за лим ( десни ) HT3B502
Product description Shears for cutting sheet metal up to 1.5 mm thick, as well as steel, aluminum, ..
860 ден.
без ДДВ: 729 ден.
HOEGERT ножици за лим ( леви ) HT3B504
Опис на производот Ножици за сечење лим со дебелина до 1,5 мм, како и материјали од челик, алуминиу..
880 ден.
без ДДВ: 746 ден.
HOEGERT ножици за лим ( десни ) HT3B505
Опис на производот Ножици за сечење лим со дебелина до 1,5 мм, како и материјали од челик, алуминиу..
880 ден.
без ДДВ: 746 ден.
HOEGERT ножици за лим ( рамни ) HT3B506
Product description Pliers for assembling and disassembling internal locking rings. The handle..
800 ден.
без ДДВ: 678 ден.
HOEGERT ножици за лим ( леви ) HT3B507
Product description Pliers for assembling and disassembling internal locking rings. The handle..
800 ден.
без ДДВ: 678 ден.
HOEGERT ножици за лим ( десни ) HT3B508
Product description Pliers for assembling and disassembling internal locking rings. The handle..
800 ден.
без ДДВ: 678 ден.
HOEGERT ножици за лим ( Пеликан ) HT3B509
Product description Shears for cutting sheet metal up to 1.0 mm thick, as well as aluminum, plastic..
1.040 ден.
без ДДВ: 881 ден.
КАЛИН ГРОУП ДОО © 2022. UKION SHOPS