Мерни инструменти

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
HOEGERT универзален мултиметар  FULL-SMART pen type HT1E615 HOEGERT универзален мултиметар  FULL-SMART pen type HT1E615
Опис на производот Дигиталниот мултиметар се користи за дијагностика и откривање на неисправни дело..
1.140 ден.
без ДДВ: 966 ден.
HOEGERT универзален дигитален мултиметар FULL-SMART  HT1E605 HOEGERT универзален дигитален мултиметар FULL-SMART  HT1E605
Опис на производот Дигиталниот мултиметар се користи за дијагностика и откривање на неисправни дело..
1.440 ден.
без ДДВ: 1.220 ден.
HOEGERT детектор за кабли и профили со влагомер  HT4M341 HOEGERT детектор за кабли и профили со влагомер  HT4M341
Опис на производот Професионален детектор за примена во градежништво и при реновирање. Се применува..
4.390 ден.
без ДДВ: 3.720 ден.
HOEGERT безконтактен испитувач на напон HT1E630
Опис на производот Професионален индуктивен тестер на напон koj овозможува бесконтактна проверка да..
750 ден.
без ДДВ: 636 ден.
HOEGERT дигитален мултиметар HT1E602
Опис на производот Дигиталниот мултиметар се користи за дијагностицирање и откривање на неисправни ..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
HOEGERT дигитален мултиметар HT1E600 HOEGERT дигитален мултиметар HT1E600
Опис на производот Дигитален мултиметар се користи за дијагностицирање и откривање на неисправни ел..
2.250 ден.
без ДДВ: 1.907 ден.
HOEGERT дигитален мултиметар HT1E603 HOEGERT дигитален мултиметар HT1E603
Product description High quality digital meter is used to diagnose and detect faulty components o..
2.320 ден.
без ДДВ: 1.966 ден.
-15%
HOEGERT универзална мерна клешта HT1E621
Опис на производот Мерачот е опремен со стеги за мерење на наизменична струја во еден проводник со ..
1.990 ден.2.340 ден.
без ДДВ: 1.686 ден.
HOEGERT детектор за кабли HT1E640 HOEGERT детектор за кабли HT1E640
Опис на производот Професионален детектор за RJ45 интернет и RJ11 телефонски кабли. Се користи за п..
3.990 ден.
без ДДВ: 3.381 ден.
КАЛИН ГРОУП ДОО © 2022. UKION SHOPS