Специјален алат

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
HOEGERT виткач на цевки за сопирачки  HT8G375 HOEGERT виткач на цевки за сопирачки  HT8G375
Опис на производот Виткач со 2 валјаци неопходен за свиткување на цевки на сопирачки. Комплетот вкл..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
-15%
HOEGERT ударен батериски  одвртувач 400Nm  HT2E200  ( без четкички ) HOEGERT ударен батериски  одвртувач 400Nm  HT2E200  ( без четкички )
Опис на производот Акумулаторски ударен одвртувач со вртежен момент од 400 Nm и со заменлива б..
8.490 ден.9.990 ден.
без ДДВ: 7.195 ден.
HOEGERT клуч за ламбда сонда HT8G323
Product description  The key for replacing lambda probes. A special window in the cap enable..
400 ден.
без ДДВ: 339 ден.
HOEGERT клуч за ламбда сонда HT8G324
Product description  The key to replace the probes, a special window in the cap allows the a..
440 ден.
без ДДВ: 373 ден.
HOEGERT клуч за водна пумпа ( VAG, 245mm / 32,5mm; VW; Audi ) HT8G328
Product description  A key to help you replace the water pump.  Characteristic ..
890 ден.
без ДДВ: 754 ден.
HOEGERT вакум пумпа за системи за кочење HT8G370
Опис на производот Метална пумпа со манометар, сад, црево и приклучоци,  овозможува прилагодув..
2.270 ден.
без ДДВ: 1.924 ден.
HOEGERT сет за замена на гуртни на сопирачки HT8G371
Опис на производот Комплет за замена на гуртни на сопирачки. Карактеристики • клешти 325 mm; •..
2.560 ден.
без ДДВ: 2.169 ден.
HOEGERT сет клучеви за испуштање на масло HT8G321
 Product description Practical set of wrenches for drain plugs in oil pans of passenger cars..
2.750 ден.
без ДДВ: 2.331 ден.
HOEGERT кримпер за карики HT8G423
Опис на производот Прстенест стискач за монтажа на клипови и карики во цилиндри Карактеристики ..
490 ден.
без ДДВ: 415 ден.
HOEGERT клуч за водна пумпа ( VAG; 295mm/30,5mm; VW, Audi ) HT8G329
Product description A key to help you replace the water pump Characteristic for installati..
920 ден.
без ДДВ: 780 ден.
HOEGERT клучеви за свеќички HT8G320
Product description A set of wrenches for removing glow plugs, intended for professional use in t..
3.400 ден.
без ДДВ: 2.881 ден.
HOEGERT мерач на компресија за дизел мотори HT8G410
Опис на производот Комплет за мерење на притисокот на компресија кај дизел мотори на патнички и дос..
4.300 ден.
без ДДВ: 3.644 ден.
HOEGERT сет сепаратори за клипови на сопирачки HT8G374
Опис на производот Комплет за втиснување на клипови во шепите на сопирачките, за диск сопирачки. ..
2.990 ден.
без ДДВ: 2.534 ден.
HOEGERT сет за демонтажа и монтажа на алтернатори HT8G420
Опис на производот Сет на клучеви за склопување и расклопување на алтернатори со спојка. Каракте..
2.390 ден.
без ДДВ: 2.025 ден.
HOEGERТ сет за отстранување на Lambda сонди HT8G325
Product description Universal set of keys for removing lambda probes. Characteristic a s..
1.370 ден.
без ДДВ: 1.161 ден.
HOEGERT универзален сет за отстранување на Lambda сонди HT8G326
Product description Universal set of keys for removing lambda probes.  Characteristic ..
3.340 ден.
без ДДВ: 2.831 ден.
КАЛИН ГРОУП ДОО © 2022. UKION SHOPS