ПЕРАЧИ ПОД ВИСОК ПРИТИСОК

Подобри го барањето

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
VILLAGER Перач под висок притисок VHW 80
Description Features: turbo nozzle detergent vessel inlet filter ..
5.650 ден.
без ДДВ: 4.788 ден.
VILLAGER Перач под висок притисок VHW 100
Description Features: Turbo nozzle Built-in detergent vessel Product spe..
10.650 ден.
без ДДВ: 9.025 ден.
VILLAGER Перач под висок притисок VHW 120
Description Features: Turbo nozzle Built-in detergent vessel Product spe..
11.990 ден.
без ДДВ: 10.161 ден.
VILLAGER Перач под висок притисок VHW 155
Description Features: professional gun nlet filter 5 nozzles set ..
22.990 ден.
без ДДВ: 19.483 ден.
AR Перач под висок притисок 4.0 TWIN BLUE CLEAN   2500W   150Bar AR Перач под висок притисок 4.0 TWIN BLUE CLEAN   2500W   150Bar
Technical specifications AR Code 14792 Max Pressure (bar) 150 ..
21.990 ден.
без ДДВ: 18.636 ден.
AR Перач под висок притисок EASY 1.4kW 110 bar
-Макс. работен притисок: 110 bar/ 1600 psi -Макс. проток на вода: 370 лит/час -Макс. температура н..
5.990 ден.
без ДДВ: 5.076 ден.

Распродадено

Распродадено

AR Перач под висок притисок 121 KX-TRA 1.4kw 120bar + кит AR Перач под висок притисок 121 KX-TRA 1.4kw 120bar + кит
-Макс. работен притисок: 120 bar -Макс. проток на вода: 370 лит/час -Макс. температура на вода: 50..
6.990 ден.
без ДДВ: 5.924 ден.

Распродадено

Распродадено

AR Перач под висок притисок 133 K X-TRA 1.8kW 140 bar + кит AR Перач под висок притисок 133 K X-TRA 1.8kW 140 bar + кит
-Макс. работен притисок: 140 bar -Макс. проток на вода: 440 лит/час -Макс. температура на вода: 50..
8.990 ден.
без ДДВ: 7.619 ден.

Распродадено

Распродадено

AR Перач под висок притисок 163K X -TRA 2kW 160 bar + кит AR Перач под висок притисок 163K X -TRA 2kW 160 bar + кит
-Макс. работен притисок: 160 bar -Макс. проток на вода: 480 лит/час -Макс. Температура на вода: 50..
10.300 ден.
без ДДВ: 8.729 ден.

Распродадено

Распродадено

AR Перач под висок притисок 4K Twins Flow 2.5kW 150 bar
-Макс. работен притисок: 150 bar -Макс. проток на вода: 810 лит/час -Макс. температура на вода: 50..
17.900 ден.
без ДДВ: 15.169 ден.
КАЛИН ГРОУП ДОО © 2022. UKION SHOPS