Хоби серија CLASSIC

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:

Распродадено

Распродадено

EINHELL вибрациона дупчалка TC-ID 1000 Kit EINHELL вибрациона дупчалка TC-ID 1000 Kit
● Mains: 220 – 240 V ~ 50 Hz ● Power: 1010 W ● Idle speed: 0 – 3000 min-¹ ● No. of impacts: 0 – 5..
3.499 ден.
без ДДВ: 2.965 ден.
EINHELL електро пневматска дупчалка SDS PLUS TC-RH 900 EINHELL електро пневматска дупчалка SDS PLUS TC-RH 900
● Mains: 230 – 240 V ~ 50 Hz ● Power: 900 W ● Idle speed: 850 min-¹ ● Impact rate / Impact power:..
4.699 ден.
без ДДВ: 3.982 ден.

Распродадено

Распродадено

EINHELL електрична пила мулти TC-AP 650 EINHELL електрична пила мулти TC-AP 650
● Mains: 230 - 240 V ~ 50 Hz ● Power: 650 W ● Strokes: 500 – 3000 min-¹ ● Cutting depth max. (woo..
4.690 ден.
без ДДВ: 3.975 ден.
EINHELL електро пневматска дупчалка SDS PLUS TH-RH 1600 EINHELL електро пневматска дупчалка SDS PLUS TH-RH 1600
● Mains: 230 – 240 V ~ 50 Hz ● Power: 1600 W ● Idle speed: 800 min-¹ ● Impact rate / Impact power..
7.299 ден.
без ДДВ: 6.186 ден.
EINHELL миксер за бои TC-MX 1200E EINHELL миксер за бои TC-MX 1200E
● Mains: 230 V ~ 50 Hz ● Power: 1200 W ● Idle speed: 0 – 680 min-¹ ● Electronic speed control ● ..
4.990 ден.
без ДДВ: 4.229 ден.
EINHELL миксер за бои TC-MX 1400E EINHELL миксер за бои TC-MX 1400E
● Mains: 230 V ~ 50 Hz ● Power: 1400 W ● Idle speed: 0 – 750 min-¹ ● Agitator absorption: M 14 ..
6.490 ден.
без ДДВ: 5.500 ден.
EINHELL електрична вибрациона дупчалка TC-ID 650E EINHELL електрична вибрациона дупчалка TC-ID 650E
● Mains: 230 – 240 V ~ 50 Hz ● Power: 650 W ● Idle speed: 0 – 2800 min-¹ ● No. of impacts: 0 – 44..
2.399 ден.
без ДДВ: 2.033 ден.

Распродадено

Распродадено

EINHELL електрична вибрациона дупчалка TC-ID 1000E EINHELL електрична вибрациона дупчалка TC-ID 1000E
● Mains: 230 V ~ 50 Hz ● Power: 1010 W ● Idle speed: 0 – 3000 min-¹ ● No. of impacts: 0 – 48000 m..
2.390 ден.
без ДДВ: 2.025 ден.
EINHELL убодна пила TC-JS 60/1 EINHELL убодна пила TC-JS 60/1
● Mains: 230 V ~ 50 Hz ● Power: 410 W ● Stroke rate n0: 500 – 3000 min-¹ ● Cutting depth: - wood..
2.270 ден.
без ДДВ: 1.924 ден.
EINHELL аголна брусилка TC-AG 115 EINHELL аголна брусилка TC-AG 115
● Mains: 230 V ~ 50 Hz ● Power: 500 W ● Idle speed: 12000 min-¹ ● Disc size / diameter: 115 mm ●..
2.399 ден.
без ДДВ: 2.033 ден.
EINHELL аголна брусилка TC-AG 125 EINHELL аголна брусилка TC-AG 125
● Mains: 230 V ~ 50 Hz ● Power: 850 W ● Idle speed no: 11000 min-¹ ● Disc size / diameter: 125 mm..
2.619 ден.
без ДДВ: 2.219 ден.
EINHELL вибрациона брусилка TC-OS 1520/1 EINHELL вибрациона брусилка TC-OS 1520/1
● Mains: 230 V ~ 50 Hz ● Power: 150 W ● Oscillations: 24000 min-¹ ● Sanding paper size (clamp con..
1.920 ден.
без ДДВ: 1.627 ден.
EINHELL вибрациона ексцентрична брусилка TC-RS 38 E EINHELL вибрациона ексцентрична брусилка TC-RS 38 E
● Mains: 230 V ~ 50 Hz ● Power: 380 W ● Idle speed: 12000 – 26000 min-¹ ● Oscillating circuit: 2 ..
3.190 ден.
без ДДВ: 2.703 ден.

Распродадено

Распродадено

EINHELL електрична брусилка за ѕидови (жирафа) TC-DW 225 EINHELL електрична брусилка за ѕидови (жирафа) TC-DW 225
● Mains: 230 V ~ 50 Hz ● Power: 600 W ● Grinding wheel diameter: Ø 225 mm ● Power cord length: 40..
10.390 ден.
без ДДВ: 8.805 ден.
EINHELL електрично ренде TC-PL 750 EINHELL електрично ренде TC-PL 750
● Mains: 230 V ~ 50 Hz ● Power: 750 W ● Idle speed no.: 17000 min-¹ ● Chipping depth / fold depth..
3.599 ден.
без ДДВ: 3.050 ден.

Распродадено

Распродадено

EINHELL убодна пила TC-JS 80 EINHELL убодна пила TC-JS 80
● Mains: 230 V ~ 50 Hz ● Power: 600 W ● Bevel cut: max 45° ● Stroke rate n0: 800 – 3000 min-¹ ● ..
2.290 ден.
без ДДВ: 1.941 ден.
КАЛИН ГРОУП ДОО © 2022. UKION SHOPS