ПЕРАЧИ ПОД ВИСОК ПРИТИСОК

Подобри го барањето

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:

Распродадено

Распродадено

AR Перач под висок притисок EASY 1.4kW 110 bar
-Макс. работен притисок: 110 bar/ 1600 psi -Макс. проток на вода: 370 лит/час -Макс. температура н..
5.990 ден.
без ДДВ: 5.076 ден.

Распродадено

Распродадено

AR Перач под висок притисок 121 KX-TRA 1.4kw 120bar + кит AR Перач под висок притисок 121 KX-TRA 1.4kw 120bar + кит
-Макс. работен притисок: 120 bar -Макс. проток на вода: 370 лит/час -Макс. температура на вода: 50..
6.990 ден.
без ДДВ: 5.924 ден.

Распродадено

Распродадено

AR Перач под висок притисок 133 K X-TRA 1.8kW 140 bar + кит AR Перач под висок притисок 133 K X-TRA 1.8kW 140 bar + кит
-Макс. работен притисок: 140 bar -Макс. проток на вода: 440 лит/час -Макс. температура на вода: 50..
8.990 ден.
без ДДВ: 7.619 ден.

Распродадено

Распродадено

AR Перач под висок притисок 163K X -TRA 2kW 160 bar + кит AR Перач под висок притисок 163K X -TRA 2kW 160 bar + кит
-Макс. работен притисок: 160 bar -Макс. проток на вода: 480 лит/час -Макс. Температура на вода: 50..
10.300 ден.
без ДДВ: 8.729 ден.

Распродадено

Распродадено

AR Перач под висок притисок 4K Twins Flow 2.5kW 150 bar
-Макс. работен притисок: 150 bar -Макс. проток на вода: 810 лит/час -Макс. температура на вода: 50..
17.900 ден.
без ДДВ: 15.169 ден.
КАЛИН ГРОУП ДОО © 2022. UKION SHOPS